Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης κα Χατζηγεωργίου Ελευθερία.

Αρ.Πρωτ.: 13/2019             Θεσσαλονίκη 18 Μαρτίου 2019


Θέμα: «Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης κα Χατζηγεωργίου Ελευθερία »


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, κα Χατζηγεωργίου Ελευθερία, πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης μας την Παρασκευή, στις 15-03-2019.


Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άκρως θετικό κλίμα, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα - ελλείψεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ενώ παράλληλα έγινε λόγος για τη βελτίωση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών σύμφωνα με το μοντέλο αστυνόμευσης, που εφαρμόζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Η κα Χατζηγεωργίου, δείχνοντας ενδιαφέρον για μια έγκυρη ενημέρωση των ζητημάτων, που μας απασχολούν, ανάφερε ότι εκτιμά και σέβεται το έργο των αστυνομικών οι οποίοι καθιστούν την αστυνομία ως έναν αξιόπιστο οργανισμό, που αγωνίζεται καθημερινά να είναι αποτελεσματικός και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες.


Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης μας με το Υ.Μ.Α.Θ., μέσω κοινών δράσεων, με στόχο την υποβοήθηση του έργου της τοπικής αστυνομίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.


Η Ένωση μας συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις με θεσμικούς φορείς με στόχο την ενημέρωση, αλλά και την ενδυνάμωση της αντίληψης ότι οι ένστολοι, μέσω του προορισμού τους, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο μια οργανωμένη κοινωνία εξασφαλίζει την ειρήνη και την ευημερία.


 Για το Διοικητικό Συμβούλio

Ο Πρόεδρος  ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης                            

Ο Γενικός Γραμματέας   ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος


                                                                  


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής

Αλέξης Κούγιας, πάντα δίπλα μας, πάντα μπροστά!

Η Ένωσή μας δίπλα στους συναδέλφους, στις Καστανιές Έβρου

Ευχές για τη γιορτή της μητέραςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network