Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διοργάνωση ημερίδας: Μαθησιακές δυσκολίες & Συναισθηματική Νοημοσύνη: Όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς



Αριθμ.Πρωτ.: 6/2019   Θεσσαλονίκη 21 Φεβρουαρίου 2019


Θέμα: «Διοργάνωση ημερίδας: Μαθησιακές δυσκολίες & Συναισθηματική Νοημοσύνη: Όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς».


Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, κατακλυζόμαστε από αντιφατικές πληροφορίες οι οποίες αν δεν επεξεργαστούν και κατανοηθούν σωστά δημιουργούν μεγάλη σύγχυση, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Μέσα σε αυτήν την τόσο πολύπλοκη αβέβαιη και αντιφατική κοινωνία, απαιτούνται ψυχικά ανθεκτικές οικογένειες που καλλιεργούν την ελπίδα και την αισιοδοξία στα παιδιά τους, ενισχύοντάς τα να ανταπεξέρχονται στις αντιξοότητες της καθημερινότητας.


Οι γονείς αγωνιούν για τα παιδιά τους, την σχολική τους επίδοση, το μέλλον τους και ερωτήματα σχετικά με έννοιες όπως, Μαθησιακές Δυσκολίες, Υπερκινητικότητα, Διάσπαση προσοχής κ.α. γεννιούνται, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ή και να αποδεχτούν μία πραγματικότητα.


Η Ένωσή μας, στα πλαίσια των δράσεων εξωστρέφειας, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει την διοργάνωση ημερίδας, σε συνεργασία με το Αμερικάνικο Διεθνές Σχολείο Pinewood, με θέμα: «Μαθησιακές δυσκολίες και  Συναισθηματική Νοημοσύνη: Όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς».Σε αυτή, η υπεύθυνη του τμήματος Ειδικής Αγωγής και Μάθησης ειδική παιδαγωγός κ. Αλεξάνδρα Βαλτζίδου και η υπεύθυνη του τμήματος Ψυχολογίας κ. Αναστασία Πανίδου, του Αμερικάνικου Διεθνούς Σχολείου Pinewood, θα πραγματοποιήσουν μία ομιλία σε γονείς παιδιών για τις μαθησιακές Δυσκολίες, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης και ενίσχυσης των παιδιών τους στο σπίτι. Επιπλέον, θα συζητηθεί το τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη και πως μπορούν οιγονείς να ενισχύσουν την ανάπτυξή της στα παιδιά τους.


Πρόκειται για ένα δωρεάν σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, ώρες 12:00 – 15:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.


Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών

Η Ένωσή μας στο Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων της Τούμπας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network