Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο τζούντο στην Θεσσαλονίκη για αστυνομικούς.

Αριθμ. Πρωτ.: 3/2019      Θεσσαλονίκη 8 Φεβρουαρίου 2019


Θέμα: « Επίσκεψη της Ένωσής μας στο σύγχρονο προπονητικό κέντρο τζούντο στην Θεσσαλονίκη για αστυνομικούς ».


Με ιδιαίτερη χαρά την Τετάρτη, 6-2-2019, το προεδρείο της Ένωσής μας επισκέφτηκε τις νέες εγκαταστάσεις του προπονητηρίου τζούντο, που ξεκίνησε να λειτουργεί πρόσφατα, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον και εξυπηρετεί τις ανάγκες άθλησης των συναδέλφων, στο εν λόγω άθλημα. 

Οι προσπάθειες του Εθνικού προπονητή τζούντο, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Περικλή Ψαλλίδα ευοδώθηκαν, καθώς η διοικούσα επιτροπή των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης παραχώρησε στο νεοϊδρυθέν της τμήμα τζούντο, έναν χώρο, στο υπόγειο του Α.Α.Μ.Θ. για τις ανάγκες άθλησης των ένστολων στο συγκεκριμένο άθλημα. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προπονητήριο τζούντο, από τα καλύτερα στην Ελλάδα, στο οποίο οι συνάδελφοι μπορούν να μετέχουν δωρεάν. Επίσης, ο εν λόγω αθλητικός χώρος λειτουργεί και ως κέντρο Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στο οποίο θα  φιλοξενηθούν αντίστοιχες εθνικές ομάδες άλλων χωρών για κοινές προπονήσεις. 

Ως Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για την ίδρυση και την λειτουργία αυτού του χώρου, ενώ είμαστε με κάθε τρόπο αρωγοί, ενισχύοντας και οικονομικά αυτή την προσπάθεια. 

Παράλληλα, συγχαίρουμε τον προπονητή και συνάδερφο κ. Ψαλλίδα καθώς και τον Διευθυντή της ΔΑΕΘ Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Δούβαλη, ο οποίος και αυτός πρωτοστάτησε του εγχειρήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης
Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας και την Ε.Α.Υ.Θ. με θέμα το εργασιακό στρες στην Αστυνομία και οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστήΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network