Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην από κοινού Ετήσια Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Αστυνομικών ε.α. N. Θεσσαλονίκης.  

Αρ.Πρωτ.: 01/2019                         Θεσσαλονίκη 17 Ιανουαρίου 2019


Θέμα: « Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Αστυνομικών Ε.Α. νομού Θεσσαλονίκης & Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τ.Δ. Θεσσαλονίκης »


Τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. νομού Θεσσαλονίκης και από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Θεσσαλονίκης η από κοινού Ετήσια Συνέλευση – Κοπή Βασιλόπιτας, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE στη Θεσσαλονίκη. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Καρδίτσας, Πανοσιολογιότατος Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. Χριστακόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Ι.Ρ.Α. κ. Καραπατάκης, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και πλήθος μελών των παραπάνω ενώσεων.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά – συνταξιοδοτικά θέματα από τους νομικούς συμβούλους κ. Μισαηλίδη Ιωάννη και Λάγο Γεώργιο, ενώ ακολούθησε μουσική βραδιά με κληρώσεις και προσφορά δώρων για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της Ένωσής μας, Ψαρογιάννης Ιωάννης, κατά το χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, έκανε λόγο για άδικες μειώσεις στους μισθούς και κυρίως στις συντάξεις. Οι εφαρμοστέοι νόμοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « επεχείρησαν να διακόψουν τους συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, κάτι το όποιο όμως δεν επιτρέπουν οι ανθρώπινες αξίες της φιλίας και της συναδελφικότητας, που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας ». 

Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό της, το Γενικό Γραμματέα Γιαρισκάνη Πέτρο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Κουκουφίκη Σταύρο και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσής μας και του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Πολίτη Ιωάννη.

Η Ένωσή μας εκφράζει τα συγχαρητήρια της για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και εύχεται στις ενώσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Αστυνομικών ε.α. ν. Θεσσαλονίκης, να συνεχίζουν με την ίδια δυναμικότητα να εκπροσωπούν επάξια τους συναδέλφους.  


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης                                                 

Ο Γενικός Γραμματέας  ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος

 

                                                                 

                                                              


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και παράδοση πολυμηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που εξασφάλισε η Ένωση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της

Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσκεψη των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών.ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network