Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ενημέρωση των μελών μας για τη διεκδίκηση επιδομάτων εορτών και αργίας 2016, 2017 & 2018 – Κατάθεση σχετικής αίτησης.

Αριθ. Πρωτ.: 55 / 2018              Θεσσαλονίκη  24 Οκτωβρίου 2018


                                                                                                  

ΘΕΜΑ: «  Ενημέρωση των μελών μας για τη διεκδίκηση επιδομάτων εορτών και αργίας 2016, 2017 & 2018  – Κατάθεση σχετικής αίτησης ».        

 


Η Ένωσή μας, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, το οποίο αφορά τη διεκδίκηση της καταβολής των δώρων Πάσχα, Χριστουγέννων και επιδόματος αδείας, που είχαν καταργηθεί με τις διατάξεις του ν.4093/2012, ενημερώνει τα μέλη της ότι στην παρούσα φάση κρίνεται σκόπιμη η αναμονή προκειμένου να αναφανεί το κλίμα που θα διαμορφωθεί νομολογιακά, για να αποφασισθούν οι περαιτέρω  ενέργειες.

Προκειμένου να αποφευχθεί το κόστος και η ταλαιπωρία των συναδέλφων στα δικαστήρια, αυτήν τη χρονική στιγμή, ύστερα και από το τελευταίο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και την πρόταση του νομικού συμβούλου και ως ότου αρχίσουν να εκδίδονται  δικαστικές αποφάσεις, ώστε να επανεξεταστεί το εάν είναι σκόπιμο να ασκηθούν ένδικα βοηθήματα, προτείνεται η υποβολή αίτησης – όχλησης για την αναγνώριση-εξασφάλιση της απαίτησης και τη διακοπή παραγραφής,  προς το αρμόδιο τμήμα της Διαχείρισης Χρηματικού.

Το αίτημα θα αφορά την καταβολή δώρων Χριστουγέννων 2016 – 2017 και 2018 ( ποσά 500+500+500=1.500 ευρώ ), δώρο Πάσχα 2017 και 2018 (ποσά 250+250=500 ευρώ) και επίδομα αδείας 2017 και 2018 (ποσά 250+250=500 ευρώ).

Τις επόμενες ημέρες, με νεώτερη ανακοίνωση, αλλά και μέσω των Υπηρεσιών, θα αποστέλλει η σχετική αίτηση, που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι συνάδελφοι και θα γνωστοποιηθεί ο τρόπος κατάθεσής της. 

Ολοκληρώνοντας, η Ένωσή μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, σε άμεση συνεργασία με την ομοσπονδία μας (ΠΟΑΞΙΑ) και το νομικό σύμβουλο, προκειμένου να διαφυλάξει στο ακέραιο τα συμφέροντα των μελών μας.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμμ. Γιαρισκάνης Πέτρος 


 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και παράδοση πολυμηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που εξασφάλισε η Ένωση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της

Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσκεψη των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών.ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network