Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ημερίδα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Ι.Ρ.Α.-Εκπροσώπηση της Ένωσής μας.

Αριθ.Πρωτ.: 52 / 2018                    Θεσσαλονίκη  17 Οκτωβρίου 2018


 ΘΕΜΑ: «Ημερίδα για το εργασιακό στρές από την Τοπική Διοίκηση Πέλλας/Ι.Ρ.Α.-Εκπροσώπηση της Ένωσής μας».Η Ένωσή μας εκπροσωπούμενη δια του Προέδρου της ,Ψαρογίαννη Ιωάννη, καθώς και των Α και Β Αντιπροέδρων, Κουκουφίκη Σταύρο και Μουρατίδη Χαράλαμπο, παρέστη, την Τρίτη 16/10/2018, σε ημερίδα για το εργασιακό στρές, που πραγματοποιήθηκε στη Δ.Α. Πέλλας. Το να θέτει κανείς για πρώτη φορά ένα πρόβλημα αποτελεί το ήμισυ του παντός και οπωσδήποτε απαραίτητη προϋπόθεση επίλυσης του, τόνισε στη διάλεξη του ο ψυχολόγος Κ.Ι.Θ. κ. Λαγομάτης Θεόδωρος.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Πέλλας/Ι.Ρ.Α., σε συνεργασία με τη Δ.Α. Πέλλας και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Καταστήματος. Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης  Πέλλας/Ι.Ρ.Α., κ. Χριστοδούλου, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την πολυποίκιλη ενημέρωση, που παρέχουν στους συναδέλφους, αναφέροντας επιπρόσθετα ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στην περιφέρεια είναι αξιέπαινες και θα πρέπει να προβάλλονται.


Στην εν λόγω ημερίδα παρευρέθηκαν ο Δ.ντής της Δ.Α. Πέλλας κ. Διόγκαρης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας κ. Τσαβδαρίδης. Την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συναδέλφων. 


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης


ΟΓεν. Γραμ. Γιαρισκάνης Πέτρος


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τους βουλευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μάκη Βορίδη και Δημήτριο Κυριαζίδη

Μεταπτυχιακά διπλώματα στους σπουδαστές της 22ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας

Ετήσια Συνέλευση – Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αξ/κων Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙερώνυμοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2019 mascot network