Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσής μας με τους Σπουδαστές του Τ.Ε.Μ.Α. στις εγκαταστάσεις της Υποδ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου ΕλλάδοςΑριθ. Πρωτ.: 14     Θεσσαλονίκη 08 Μαρτίου 2018


ΘΕΜΑ : ‘’ Συνάντηση της Ένωσής μας με τους Σπουδαστές του Τ.Ε.Μ.Α. στις εγκαταστάσεις της Υποδ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος ‘’.


Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη δια του Προέδρου της Ψαρογιάννη Ιωάννη και τον Α Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Μπαρμπούτη Αριστείδη, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστρατήγου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ανδρέα, του Δ/ντη της Υποδ/νσης Δίωξης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Α/Δ’ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ Παναγιώτη και του Δ/τή της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, Α/Δ’ κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονυσίου, συναντήθηκε με τους 32 σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, εκπαιδευτικού έτους 2017-2018, οι οποίοι, στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 τις εγκαταστάσεις της Υποδ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, συνοδευόμενοι από το Δ/τή της Σχολής τους.  


Στους σπουδαστές του Τ.Ε.Μ.Α. πραγματοποιήθηκε, από μέρους μας, μία σύντομη ενημέρωση για συνδικαλιστικά θέματα, επισημαίνοντας την πρόσφατη τροποποίηση των σχετικών διατάξεων και την αύξηση των οργανικών θέσεων της επετηρίδας, των Αξιωματικών αυτής της κατηγορίας, για την οποία τροποποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας είχε αγωνισθεί και είχε προωθήσει, στην Πολιτική και Φυσική ηγεσία.


Παράλληλα, στους σπουδαστές απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Ο κ. Επιθεωρητής, αφού συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους, αναφέρθηκε στα εφόδια, που λαμβάνουν, καθώς παρέχεται από τη Σχολή άρτια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση, τονίζοντάς τους ότι αποτελούν μελλοντικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ακολούθως, εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ανέλαβαν την παρουσίαση θεμάτων σχετικά με τις αρμοδιότητες και το έργο της Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Τμήματα και τα εκσυγχρονισμένα Εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης.


Η Ένωσή μας εύχεται στους συναδέλφους καλή συνέχεια και ολοκλήρωση του προγράμματος της εκπαίδευσής τους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επιστολή Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την εκλογική αποζημίωση των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και παράδοση πολυμηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που εξασφάλισε η Ένωση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς – Παράδοση επαγγελματικών επίπλων γραφείουΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network