Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση Μελών του Προεδρείου της Ένωσής μας με τον νέο Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα



Αριθ. Πρωτ.: 13  Θεσσαλονίκη 03 Μαρτίου 2018


ΘΕΜΑ : ‘’ Συνάντηση Μελών του Προεδρείου της Ένωσής μας με τον νέο Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα‘’.


    Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 2/2/2018, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνάντηση με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα, στον οποίο έθεσαν υπόψη τα κατά βάση ζητήματα της υπηρεσιακής καθημερινότητας, που απασχολούν το σύνολο των εργαζομένων Αστυνομικών ώστε να τελούν το έργο τους όσο το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικότερα.


    Εκ μέρους μας, αφού αρχικά ευχηθήκαμε στον κ. Γενικό Επιθεωρητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αναφερθήκαμε σε προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες σε εξοπλισμό, σε κτηριακές υποδομές, οχήματα κ.λ.π. Τονίσαμε την σημαντική προσπάθεια, που καταβάλλουν οι Διοικητές, οι λοιποί Αξιωματικοί και όλοι οι συνάδελφοι, ανεξαιρέτως βαθμού, με τις αξιόλογες αστυνομικές επιτυχίες, που βοηθούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ενισχύοντας την εμπιστοσύνη τους στον οργανισμό της Αστυνομίας, ειδικά στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία. Επίσης, αναφερθήκαμε σε περιπτώσεις, που λόγω της συνεχιζόμενης διάθεσης σε μέτρα τάξης, διοικούντες Αξιωματικοί δε βρίσκονται στις Υπηρεσίες τους επί σειρά ημερών, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε και η ανάγκη για την επαναξιολόγηση των στόχων φύλαξης ούτως ώστε οι Υπηρεσίες να ανταπεξέλθουν στον πραγματικό τους σκοπό.


    Ο κ. Γενικός, αναφέρθηκε στην ουσιαστική παρουσία της Ένωσής μας, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων, δηλώνοντας ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να επιλυθούν, στο μέτρο του εφικτού, θέματα όπως τα παραπάνω θιγόμενα, που αφορούν την υπηρεσιακή καθημερινότητα. Ακόμη, δήλωσε ότι θα είναι στη διάθεση μας, προκειμένου εμείς, ως θεσμικοί και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού, να του κοινοποιήσουμε τέτοιου είδους ζητήματα για την αντιμετώπιση τους.


    Η Ένωσή μας, θα συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην κατεύθυνση επίλυσης ζητημάτων και σε υπηρεσιακό επίπεδο, που έχουν άμεσο αντίκτυπο και βελτιώνουν την καθημερινότητα του εργαζόμενου Αστυνομικού, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα έναντι των συναδέλφων μας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network