Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ημερίδα Ενημέρωσης για τα Παιδιά από την Ένωσή μας & το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος, σε συνεργασία με την Υποδ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου ΕλλάδοςΑριθ. Πρωτ.: 12 Θεσσαλονίκη 06 Φεβρουαρίου 2018


ΘΕΜΑ : Ημερίδα Ενημέρωσης για τα Παιδιά από την Ένωση Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας & το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος, σε συνεργασία με την Υποδ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα “Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο για παιδιά“,που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, σε μία κατάμεστη αίθουσα με μαθητές, ηλικίας 10-12 ετών. Η ημερίδα, που είχε ως στόχο την ενημέρωση των παιδιών και των γονέων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, διοργανώθηκε από την Ένωσή μας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ο Δημοτικoύ Σχολείου Πανοράματος, σε συνεργασία με την Υποδ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.


Στην ημερίδα ενημέρωσης παρευρέθηκαν οι δάσκαλοι και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος, γονείς των μαθητών, ο Διοικητής του Τ.Α. Πυλαίας Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας και του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.


Ομιλητές της ημερίδας ήταν Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία του να αξιοποιείς τα οφέλη του διαδικτύου, αλλά πάντα με ασφάλεια λόγω των κινδύνων που εγκυμονεί, δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα υπεύθυνης πλοήγησης στα παιδιά. Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν στα παιδιά οι τρόποι ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο, ενώ επίσης αναλύθηκε τι είναι ο ψηφιακός εκφοβισμός (cyberbullying), αλλά και πώς μπορούν οι μαθητές να διαχειριστούν τέτοια περιστατικά.


Η ημερίδα ενημέρωσης απέσπασε τον θαυμασμό των παιδιών και των γονέων, καθώς οι συνάδελφοι Αξιωματικοί-ομιλητές, με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους, καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Η Ένωσή μας συνδιοργανώνει και στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις, στις οποίες αφενός μεν παρέχεται ενημέρωση στους πολίτες, αφετέρου δε αναδεικνύεται το έργο των Υπηρεσιών του Σώματος. Ολοκληρώνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες στα Στελέχη - Αξιωματικούς της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορ. Ελλάδος, στο Δ.ντη της εν λόγω Υπηρεσίας και κατ' επέκταση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της

Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσκεψη των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών.

Εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας αλεξίσφαιρων γιλέκων και διανομή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network