Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αποφοίτηση Αξιωματικών, Υπηρεσιών Βόρειας Ελλάδας, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), εκπαιδευτικού έτους 2017-2018



Αριθ.πρωτ.:42
Θεσσαλονίκη 02 Δεκεμβρίου 2017


ΘΕΜΑ : « Αποφοίτηση Αξιωματικών, Υπηρεσιών Βόρειας Ελλάδας, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), εκπαιδευτικού έτους 2017-2018».


Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε, στις 01-12-2017, η τελετή απονομής πτυχίων στους 27 αποφοιτούντες Αξιωματικούς, από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018.


Τα πτυχία στους αποφοιτούντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κος Χρήστος Δραγατάκης, συνεπικουρούμενος από το Διοικητή της Σχολής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κο Διονύσιο Κούγκα.


Στην τελετή, παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε και τη Δέηση προς τιμή των αποφοιτούντων Αξιωματικών, συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Σωφρόνιο Φάκα, οι Βουλευτές του Νομού Ημαθίας κα. Φρόσω Καρασαρλίδου, κ. Χρήστος Αντωνίου και κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Εθελοντισμού και Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας κ. Θεόφιλος Κορωνάς, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βέροιας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος κος Γεώργιος Βύνιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής κος Χρήστος Σιμούλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κος Χαράλαμπος Θεοχάρης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Επιπυραγός κος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής κος Κωνσταντίνος Γκαϊταντζής, ο Πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας SOUKOSROBOTS, κος Κωνσταντίνος Σούκος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Δ/ντης κος Αριστείδης Μπαρμπούτης, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και των πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών. 


Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε δια του Προέδρου της κου Ιωάννη Ψαρογιάννη και του Α΄ Αντιπροέδρου της κου Ανδρέα Καλογερόπουλου.


Ο Διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, κατά την ομιλία του και μεταξύ άλλων, επεσήμανε στους αποφοιτούντες αξιωματικούς:


«Να Επενδύσουν στις νέες τους γνώσεις, να μη συμβιβαστούν γενικά στη ζωή τους και πολύ περισσότερο στην επαγγελματική τους πορεία με συνήθειες, τριβές και κοινοτοπίες. Τους παρότρυνε να πάρουν ρίσκα και να διαχειριστούν τις αλλαγές, κάνοντας όνειρα και να σχεδιάσουν δράσεις πέραν των στερεότυπων. Ειδικότερα, ότι πρέπει να σκέφτονται σύνθετα και ως επιτελείς και ως ηγέτες, με ανοιχτούς ορίζοντες, με ευελιξία, με ταχύτητα και προσαρμοστικότητα όπου και όποτε απαιτείται. Με την πεποίθηση ότι, θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες του Σώματος και της Πολιτείας, τους συνεχάρη θερμά και τους ευχήθηκε υγεία, επιτυχή σταδιοδρομία και καλή τύχη».


Σκοπός της επαγγελματικής μετεκπαίδευσης ήταν η συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής τους μόρφωσης, η συζήτηση και ανάλυση προβλημάτων που ανέκυψαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, η έρευνα, μελέτη και ενημέρωση στα σύγχρονα και γενικότερα θέματα και προβλήματα διοίκησης προσωπικού και επιτελικού σχεδιασμού, καθώς και στα θέματα επικοινωνίας σχέσεων και σχέσεων κράτους-πολίτη, με στόχο τη δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών.


Η Ένωση μας εύχεται, στους νέους αποφοιτήσαντες συναδέλφους, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο έργο τους.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμ. Καμούρας Κλ.






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network