Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Έναρξη εγγραφών για τη φιλοξενία παιδιών, των μελών των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας - Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στην Κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης ΧαλκιδικήςΑριθ. Πρωτ.:28/2017   Θεσσαλονίκη-Κομοτηνή, 30 Ιουνίου 2017


ΘΕΜΑ : «Έναρξη εγγραφών για τη φιλοξενία παιδιών, των μελών των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας - Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στην Κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής»


ΣΧΕΤ.:   Υπ’ αριθμ. 47/2016 από 06/12/2016 Κοινή Ανακοίνωση των Ενώσεων μας


Σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής κοινής ανακοίνωσής μας, σύμφωνα με την οποία τα δύο προεδρεία των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, εξασφάλισαν για τα τέκνα των μελών τους, την παραχώρηση επαρκών θέσεων στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Χαλκιδικής, συγκεκριμένα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (βλ. επισυναπτόμενες Φώτο), ανακοινώνεται η έναρξη των εγγραφών για την εν λόγω παιδική Κατασκήνωση.


Ειδικότερα, το πρόγραμμα που εξασφαλίσαμε αφορά δύο χρονικές περιόδους (Η πρώτη από 12η Αυγούστου 2017 έως 21η Αυγούστου 2017 και η δεύτερη από 22 έως 31 Αυγούστου 2017 ) για παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, ενώ η διαδικασία εγγραφής θα έχει ως εξής : Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αφού έρθουν αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας από ώρες 09:00’–15:00’ καθημερινά (κιν. 6972075395 κ. Ψαρογιάννης Ιωάννης & κιν. 6940092900 κ .Κουκουφίκης Σταύρος για τα μέλη της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας και κιν. 6944898800 κ. Δραγουδάκης Αναστάσιος για τα μέλη της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης), προκειμένου για τη δήλωση συμμετοχής των παιδιών τους, θα συμπληρώνουν τα επισυναπτόμενα στην παρούσα ανακοίνωση αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δύο έντυπα) και στη συνεχεία θα εφοδιάζονται με βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα.


Με την ολοκλήρωση των δικαιολογητικών, θα μας αποστέλλουν αυτά (κατόπιν επικοινωνίας μας) για την αμεσότερη συγκέντρωση τους, με καταληκτική ημερομηνία την 18/07/2017. Για τη συμμετοχή θα απαιτηθεί το ποσό των 30 ευρώ, ανά τέκνο, το οποίο πιθανότατα θα καλύψουν οι Ενώσεις μας (εφόσον το κόστος των συνολικών αιτήσεων είναι συμβατό του φετινού προϋπολογισμού), ενώ τα παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών δε θα πληρώσουν καθόλου τη συμμετοχή.  


Διευκρινίζεται για την ιατρική βεβαίωση, ότι πρέπει να αναφέρει την κατάσταση της υγείας του παιδιού, τον εμβολιασμό του, από τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π.)


Οι Ενώσεις μας, πιστές στις δεσμεύσεις τους, με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις τους, παρέχουν σε περίοδο δημοσιονομικής κρίσης, σημαντικές υπηρεσίες στα μέλη τους στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης και ελάφρυνσης των επιβαρυμένων οικογενειακών προϋπολογισμών τους.


ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Α.Κ.Μ. Πρόεδρος ψαρογιάννης Ι. Γεν. Γραμ. Καμούρας Κλ.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Α.Α.Μ.Θ. Πρόεδρος Δραγουδάκης Αν. Γεν. Γραμ. Παπαθεμελής Αγ.


 


DOWNLOAD:
Αίτηση συμμετοχής
Υπεύθυνη δήλωση

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network