Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στη ΘεσσαλονίκηΑριθ.πρωτ.:25   Θεσσαλονίκη 12 Ιουνίου 2017


 


 


ΘΕΜΑ : Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στη Θεσσαλονίκη.


 


H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως «Ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.


 


Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής, (11-6-2017) το πρωί, τελέστηκε δοξολογία, υπέρ των Αποστράτων Αστυνομικών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου κ.κ. Μεθοδίου, εκπροσώπου του Παναγιωτάτου κ.κ. ¶νθιμου, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.


 


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε τη Δοξολογία υπέρ των Αποστράτων Αστυνομικών, την ανάγνωση Της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κου Κων/νου Τσουβάλα, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, το χαιρετισμό από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κο Χρήστο Δραγατάκη, το χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Θεσσαλονίκης, Αντιστράτηγο ε.α. κο Γεώργιο Σακονίδη, το χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Ν. Θεσσαλονίκης, κο Γεώργιο Αναστασιάδη και την απονομή τιμητικών πλακετών από το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος στο Σύνδεσμο Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας και στην Ένωση Αστυνομικών Εν Αποστρατεία, σε ένδειξη αναγνώρισης για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.


 


Την εν λόγω τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές, κος Σταύρος Καλαφάτης, κος Θεόδωρος Καράογλου και κος Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσ/νίκης, Υποστράτηγος κος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κος Αθανάσιος Μαντζούκας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, Διευθυντές των Διευθύνσεων δικαιοδοσίας της Γ.Α.Δ.Θ. και των αυτοτελών Υπηρεσιών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και του Πυροσβεστικού Σώματος, Απόστρατοι Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών. Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε δια του Προέδρου της, παρουσία και του ΑΆ Αντιπρόεδρου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, κου Αριστείδη Μπαρμπούτη.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλέαρχος


 


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Ανακοίνωση της Ένωσής μας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές στη ΝΟΜΟΠΑΙΔΕΙΑ για τα μέλη της Ένωσής μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network