Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τελετή Ορκωμοσίας Είκοσι Οχτώ (28) Νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), Εκπαιδευτικού Έτους 2016 - 2017Αριθ.πρωτ.:23        Θεσσαλονίκη 10 Ιουνίου 2017 


ΘΕΜΑ : « Τελετή Ορκωμοσίας Είκοσι Οχτώ (28) Νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), Εκπαιδευτικού Έτους 2016 - 2017 ».


Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη δια του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα της, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., κο Αριστείδη Μπαρμπούτη, παρέστη, στις 09-06-2017, στην τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών των είκοσι οχτώ (28) νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), εκπαιδευτικού έτους 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πανόραμα Βέροιας.


Στην τελετή, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε στη δοξολογία. Ως εκπρόσωποι του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κος Χρήστος Δραγατάκης, ο οποίος πραγματοποίησε και την επίδοση των ξιφών και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κος Αθανάσιος Μαντζούκας. Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι των Τοπικών Πολιτικών Αρχών, εκπρόσωποι των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, εκπρόσωποι Φορέων του Νομού Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή, καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών.


Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Διονύσιος Κούγκας, κατά την ομιλία του και μεταξύ άλλων, επεσήμανε στους αποφοιτούντες Αξιωματικούς:


«Να προχωρήσουν στην εκπλήρωση της εκ του Συντάγματος αποστολής τους και να υπερασπίζουν το δίκαιο του κάθε πολίτη αυτής της χώρας, προς όφελος της πατρίδας και του έθνους. Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες του Σώματος και της Πολιτείας, τους συνεχάρη θερμά και τους ευχήθηκε υγεία, επιτυχή σταδιοδρομία και καλή τύχη».


Η Ένωση μας εύχεται, στους νέους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο έργο τους.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλέαρχος


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας και την Ε.Α.Υ.Θ. με θέμα το εργασιακό στρες στην Αστυνομία και οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστήΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network