Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής



Αριθ. Πρωτ.: 14  Θεσσαλονίκη 10 Απριλίου 2017


ΘΕΜΑ : ‘’Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής‘’.


Την Τρίτη, 4 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής η ετήσια γενική συνέλευσή της, στο ξενοδοχείο ‘ΤΙΤΑΝΙΑ‘.


Την συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δημήτριος, η κα. ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ Παναγιώτα, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ο Αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ¶δωνις, οι βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.κ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Μιλτιάδης και ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος, ο βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  κ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Θεόδωρος, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. κ. ΠΑΦΙΛΗΣ Αθανάσιος, ο βουλευτής των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ Κωνσταντίνος, ο κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, εκπρόσωπος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ο συντονιστής του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., κ. ΜΑΛΑΓΚΟΝΙΑΡΗΣ Γεώργιος, ο συντονιστής του τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας της Ν.Δ., κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Πάτροκλος, ο προϊστάμενος του επιτελείου Α.Ε.Α., Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, η Πρόεδρος και Διοικητής του ΤΕΑΠΑΣΑ Ταξίαρχος κα. ΧΑΡΩΝΗ Παναγιώτα, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, καθώς και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων.


Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, από τον Προέδρο της Ένωσης Αξ/κων Αττικής κ. ΒΡΑΝΤΖΑ Βασίλειο και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη, τέθηκαν τα προβλήματα που ταλανίζουν το Σώμα και τους εργαζομένους σ' αυτό, αλλά και προτάσεις προς επίλυση αυτών, με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, αλλά και των πολιτικών κομμάτων και τον κ. Επιτελάρχη να καταθέτουν τις θέσεις τους, επί των θεμάτων που ετέθησαν.


Στη συνέχεια, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα που απασχολούν το Σώμα και τους εργαζομένους σ' αυτό ( θεσμικά- οικονομικά- ασφαλιστικά), όπως την ανάγκη για δομική μεταρρύθμιση του οργανισμού της ΕΛ.ΑΣ, Την ουσιαστική αναβάθμιση των προγραμμάτων σπουδών των Αστυνομικών Σχολών, Την νομική και θεσμική θωράκιση του Διοικητή, Τον χαρακτηρισμό του αστυνομικού επαγγέλματος ως “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ και ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ”, Την κατάργηση του αντιασφαλιστικού Νόμου 4387/2016, Την χρονική συντόμευση της καταβολής του ΕΦΑΠΑΞ κ.α.


Η ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της, το Γενικό Γραμματέα της, το μέλος του Δ.Σ. της και μέλους του προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗ Σταύρο, καθώς και τον Α’ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ Αριστείδη.


 


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


 


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.


 





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Ημερίδα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Ι.Ρ.Α.-Εκπροσώπηση της Ένωσής μας

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Κοινή συνάντηση της Ένωσής μας και της Ε.Α.Υ.Θ. με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κο Κωνσταντίνο ΤΣΙΑΡΑ







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network