Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Απονομή του τίτλου του επίτιμου μέλους της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας στον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου ΕΛΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΑριθ. Πρωτ.: 10  Θεσσαλονίκη 14 Φεβρουαρίου 2017


ΘΕΜΑ : ‘’ Τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Απονομή του τίτλου του επίτιμου μέλους της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας στον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου ΕΛΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ ‘’.


Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, το προεδρείο της Ένωσή μας, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Μπαρμπούτη, παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της θέσεως του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μεταξύ του πρώην επιθεωρητή και νυν Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ και του νέου επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. Δραγατάκη Χρήστου.


Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ένστολους και πολιτικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεργασία, που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επιθεωρητής, καθώς ολοκληρώνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο ένας ακόμη κύκλος στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης τόνισε τον ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξε, κατά τη διάρκεια αυτή, το Αστυνομικό προσωπικό με αποτέλεσμα οι Υπηρεσίες να ανταποκρίνονται με επάρκεια και αποτελεσματικότητα, ενώ ολοκληρώνοντας κάλεσε όλους να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο ενθουσιασμό συνεργαζόμενοι με το νέο Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Δραγατάκη.


Η Ένωσή μας στα πλαίσια της εκδήλωσης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Επιθεωρητή, απένειμε δια του προέδρου της, στον κ. Επιτελάρχη, την ιδιότητα του επίτιμου μέλους της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας μέσω τιμητικής πλακέτας, για την εποικοδομητική συνεργασία, που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, οι Γενικοί Αστυνομικοί Διευθυντές των περιφερειών, οι Αστυνομικοί Διευθυντές των Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., οι Αστυνομικοί Διευθυντές των νομών των αντίστοιχων περιφερειών, καθώς και οι Αστυνομικοί Διευθυντές των αυτοτελών Υπηρεσιών.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.


 


 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network