Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Απονομή του τίτλου του επίτιμου μέλους της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας στον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου ΕΛΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΑριθ. Πρωτ.: 10  Θεσσαλονίκη 14 Φεβρουαρίου 2017


ΘΕΜΑ : ‘’ Τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Απονομή του τίτλου του επίτιμου μέλους της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας στον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου ΕΛΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ ‘’.


Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, το προεδρείο της Ένωσή μας, μαζί με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Μπαρμπούτη, παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της θέσεως του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μεταξύ του πρώην επιθεωρητή και νυν Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ και του νέου επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. Δραγατάκη Χρήστου.


Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ένστολους και πολιτικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συνεργασία, που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επιθεωρητής, καθώς ολοκληρώνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο ένας ακόμη κύκλος στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης τόνισε τον ιδιαίτερο ζήλο που επέδειξε, κατά τη διάρκεια αυτή, το Αστυνομικό προσωπικό με αποτέλεσμα οι Υπηρεσίες να ανταποκρίνονται με επάρκεια και αποτελεσματικότητα, ενώ ολοκληρώνοντας κάλεσε όλους να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο ενθουσιασμό συνεργαζόμενοι με το νέο Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Δραγατάκη.


Η Ένωσή μας στα πλαίσια της εκδήλωσης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Επιθεωρητή, απένειμε δια του προέδρου της, στον κ. Επιτελάρχη, την ιδιότητα του επίτιμου μέλους της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας μέσω τιμητικής πλακέτας, για την εποικοδομητική συνεργασία, που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, οι Γενικοί Αστυνομικοί Διευθυντές των περιφερειών, οι Αστυνομικοί Διευθυντές των Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., οι Αστυνομικοί Διευθυντές των νομών των αντίστοιχων περιφερειών, καθώς και οι Αστυνομικοί Διευθυντές των αυτοτελών Υπηρεσιών.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.


 


 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Ανακοίνωση της Ένωσής μας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές στη ΝΟΜΟΠΑΙΔΕΙΑ για τα μέλη της Ένωσής μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network