Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήριες επιστολές της Ένωσής μας προς τους Επιτελάρχη Α.Ε.Α. Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη, Γενικό Επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Δραγατάκη και Γενικό Αστ. Δ/ντη Θεσσαλονίκης κ. ΔομζαρίδηΑριθ. Πρωτ.: 8  Θεσσαλονίκη 24 Ιανουαρίου 2017


 


ΘΕΜΑ : ‘’ Συγχαρητήριες επιστολές της Ένωσής μας προς τους Επιτελάρχη Α.Ε.Α. Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη, Γενικό Επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Δραγατάκη και Γενικό Αστ. Δ/ντη Θεσσαλονίκης κ. Δομζαρίδη ‘’.


Η Ένωσή μας συνεχάρη με επιστολή τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Α.Ε.Α. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την εποικοδομητική συνεργασία, που είχαμε κατά το χρόνο παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ως επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.


Παράλληλα, απεστάλησαν συγχαρητήριες επιστολές στον νυν Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας Αντιστράτηγο, κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο, κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ Φώτιο, με τις οποίες τους συγχαρήκαμε για την επάξια προαγωγή τους και τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο έργο τους. Συγχρόνως αναφερθήκαμε στον θεσμικό ρόλο της Ένωσής μας, που είναι η διασφάλιση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών συμφερόντων των μελών της, με την προσδοκία μίας αμοιβαίας συνεργασίας, με επίκεντρο τον άνθρωπο - πολίτη και τον εργαζόμενο Αστυνομικό, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, σεβόμενοι πάντοτε τους διακριτούς μας ρόλους.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας και την Ε.Α.Υ.Θ. με θέμα το εργασιακό στρες στην Αστυνομία και οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστήΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network