Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην 23η Ετήσια Συνέλευση της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & ΘράκηςΑριθ. Πρωτ.: 2                         Θεσσαλονίκη 17 Ιανουαρίου 2017


 


ΘΕΜΑ : ‘’ Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην 23η Ετήσια Συνέλευση της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ‘’.


 


Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης η καθιερωμένη Ετήσια Συνέλευση – κοπή βασιλόπιτάς της, σε κατάστημα εστίασης - Ταβέρνα στη Λεπτή Ορεστιάδας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας & Σουφλίου κκ. Δαμασκηνός, ο Βουλευτής Έβρου Ν.Δ και Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ,ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ, ο Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΒΕΛΛΙΟΣ, ο Ειδικός Γραμματέας αυτής επί ασφαλιστικών θεμάτων κ. ΠΛΑΤΙΑΣ, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί, καθώς και εκπρόσωποι άλλων συνδικαλιστικών φορέων.


Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα συνδικαλιστικά θέματα από τον πρόεδρο της τοπικής ένωσης, κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ και από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., ενώ ακολούθησε βράβευση για τα στελέχη και το Αστυνομικό προσωπικό της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. για τη συνεχή προσφορά τους στους πολίτες της ακριτικής Περιφέρειας.


Η Ένωσή μας εύχεται στην Ε.Α.Α.Μ.Θ., με την οποία έχει εξαιρετική και αγαστή συνεργασία, μία καλή συνδικαλιστική χρονιά. Η ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. της και μέλους του προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗ Σταύρο, καθώς και από το μέλος του προεδρείου της ΠΛΕΥΡΙΤΗ Κων/νο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας και την Ε.Α.Υ.Θ. με θέμα το εργασιακό στρες στην Αστυνομία και οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστήΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network