Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη.

Αριθμ. πρωτ.:  99/2024                                    Θεσσαλονίκη 9 Φεβρουαρίου 2024


Θέμα: «Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη».


Το προεδρείο της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση, σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη. Αρχικά, συγχαρήκαμε και από κοντά τον κ. Δήμαρχο για την εκλογή του και του ευχηθήκαμε καλή και δημιουργική θητεία, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Ένωσή μας θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του.

Ο κ. Δήμαρχος επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση της Ένωσής μας εκφράζοντας την επιθυμία για στενότερη επαφή, συνεργασία αλλά και συνεισφορά του ιδίου και του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και στη βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων μας. 

Στη συνέχεια συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης κοινών δράσεων που θα αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στους πολίτες, μέσω της ενημέρωσης αυτών, αναφορικά με κοινωνικά ζητήματα όπως: παραβατικότητα ανηλίκων, απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, διαδικτυακές απάτες κ.α.

Το προεδρείο μας, ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη συνάντησή μας, καθώς αποτελεί μία από τις πρώτες του συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, γεγονός το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα. 

Η Ένωσή μας συνεχίζει δυναμικά, πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές με φορείς και παράγοντες, που πρώτιστο στόχο έχουν την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην επίλυση των ποικίλων ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network