Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διάθεση 4000 οικιακών καφέ κάδων ανακύκλωσης για τα μέλη των Ενώσεων μας.

Αρ. Πρωτ.: 101/2022                                         Θεσσαλονίκη, 18 Οκτωβρίου 2022


Θέμα: «Διάθεση 4000 οικιακών καφέ κάδων ανακύκλωσης για τα μέλη των Ενώσεων μας». 


Η Ένωσή μας από κοινού με τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦοΔΣΑ), την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και τον Όμιλο Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε μία σημαντική πρωτοβουλία για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο θέμα της διαχείρισης οικιακών οργανικών αποβλήτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα σήμερα στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση του κοινού για την ορθή διαχείριση των οργανικών αποβλήτων και μοιράστηκαν στους συναδέλφους μας περίπου 4.000 οικιακοί καφέ κάδοι διαλογής.

Ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γεράνης αναφέρθηκε στη διαδικασία και στον τρόπο λειτουργίας του εγχειρήματος αυτού, επισημαίνοντας την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων για την επίτευξη του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δούβαλης Γεώργιος, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ, κ. Άννα Ευθυμίου και κ. Δημήτριος Κούβελας, η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Οι Πρόεδροι των Ενώσεων


Ο Πρόεδρος Ε.Α.Κ.Μ                      Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.                     Ο Πρόεδρος Ομίλου Αστ.

Ψαρογιάννης Ιωάννης                    Τσαϊρίδης Θεόδωρος                     Αποστόλου Δημήτριος


 


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network