Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ



Το Προεδρείο της Ένωσής Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Α.Ξ.Ι.Α. (Αστ. Υποδ/ντη κ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ Αριστείδη) συναντήθηκαν, στα γραφεία της Ένωσης μας, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, στο περιθώριο της επισκέψεώς του στη Θεσσαλονίκη για συναντήσεις με κυρίαρχο θέμα το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Η Ένωσή μας συνεχάρη τον κ. Αρχηγό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που του έχει ανατεθεί σε μία κρίσιμη περίοδο για την Χώρα, όπου οι προκλήσεις για στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αυξάνονται διαρκώς. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν οι προσφυγικές ροές οι οποίες καταλήγουν στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη συνοριακή μεθόριο ‘ Ειδομένης ‘ του Ν. Κιλκίς, καθώς και τα προβλήματα που επήλθαν, ένεκα αυτών, στο αστυνομικό προσωπικό της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, αναπτύχθηκαν τα αστυνομικής φύσεως προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι συνάδελφοι από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από τους υπολοίπους νομούς της περιφέρειάς μας, τόσο στην περιοχή της Ειδομένης, όσο πλέον και στη Θεσσαλονίκη, με την δημιουργία του “Relocation camp” στην περιοχή των Διαβατών του Δήμου Δέλτα. Επισημάνθηκε η καθημερινή, πολύωρη και αρκετές φορές η πέραν του προβλεπομένου, από τις κείμενες διατάξεις, απασχόληση των συναδέλφων τόσο της Γ.Α.Δ.Θ. όσο και της Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ., γεγονός που οξύνει περαιτέρω την κατάσταση και δημιουργεί προβληματισμό για ενδεχόμενη αύξηση της εγκληματικότητας.
Για τα όλα παραπάνω, η Ένωσή μας αιτήθηκε την άμεση ενίσχυση με προσωπικό της Γ.Α.Δ.Θ. και της Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ.

Από την πλευρά του ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την κατανόηση του και τη διάθεση, από μέρους του, για την έμπρακτη στήριξη στο δύσκολο και ιδιαίτερο έργο μας, εκφράζοντας παράλληλα και την ευαρέσκεια του για το σύνολο του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. και της Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ.



ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Κοινή συνάντηση της Ένωσής μας και της Ε.Α.Υ.Θ. με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κο Κωνσταντίνο ΤΣΙΑΡΑ







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network