Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνδιοργάνωση σε εκδήλωση με τίτλο "Συμμετέχω ισότιμα, για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες".

Αριθμ.πρωτ. 89/2019                       Θεσσαλονίκη 3 Νοεμβρίου 2019 


Θέμα: «Συνδιοργάνωση σε εκδήλωση με τίτλο "Συμμετέχω ισότιμα, για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες"».


Η Ένωσή μας, μαζί με το δήμο Θεσσαλονίκης, το Γ΄ Σώμα Στρατού, το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, τα Ελληνικά Πετρέλαια, τη Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης  (ΧΑΝΘ), τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ΆΆΤα παιδιά της ΑνοιξηςΆΆ, την Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α), την Εlite Horse Riding Team, την εταιρία Ραγιάν Α.Ε. και με λοιπούς εθελοντές, πραγματοποίησαν, το Σάββατο  2 Νοεμβρίου 2019, εκδήλωση,ναυταθλητική δράση – δημιουργική απασχόληση με τίτλο «Συμμετέχω ισότιμα», για άτομα με Αναπηρία. 


Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ύψος του νησιού του ποταμού Αξιού (πλησίον της νέας γέφυρας οδού Προχώματος- Κουφαλίων) περιλάμβανε ζεύξη του ποταμού, περιήγηση με λέμβους του Μηχανικού και σκάφη εθελοντών, πληροφόρηση από τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου, ιππασία, καθώς και δημιουργική απασχόληση των συμμετεχόντων με ζωγραφική, ενώ ολοκληρώθηκε  με την παράθεση δεκατιανού, αναψυκτικών και πρόχειρου γεύματος.


Η Ένωσή μας, στα πλαίσια δράσεων εξωστρέφειας, με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει και συνεργάζεται με άλλους φορείς σε μια προσπάθεια, που έχει ως μοναδικό στόχο να επωφεληθούν συνάνθρωποι μας, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Ψαρογιάννης Ιωάννης                                             

Ο Γενικός Γραμματέας  Γιαρισκάνης Πέτρος          
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχές της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Επίσκεψη του προεδρείου μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς και παράδοση υγειονομικού υλικού

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας. Παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων και υγειονομικό υλικό στο Α.Τ. Νάουσας και στο Α.Τ. ΑλεξάνδρειαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network