Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παραχώρηση Κατασκηνώσεων στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για τα παιδιά των μελών των Ενώσεων Αξ/κων Κεντρικής & Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Αριθ. Πρωτ.: 35/2018                  Θεσσαλονίκη-Κομοτηνή, 30  Ιουνίου 2018


 ΘΕΜΑ : «Παραχώρηση Κατασκηνώσεων στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για τη φιλοξενία παιδιών των μελών των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Έναρξη εγγραφών»


 Τα προεδρεία των Ενώσεων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, μετά την μεγάλη περσινή ανταπόκριση και κατόπιν απαίτησης των μελών, για επανάληψη της συμμετοχής, εξασφάλισαν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για τα παιδιά αυτών, τη δωρεάν παραχώρηση επαρκών θέσεων στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Χαλκιδικής, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.  


Ειδικότερα, το πρόγραμμα που εξασφαλίσαμε αφορά την περίοδο από 11η Αυγούστου 2018 έως 20η Αυγούστου 2018  για παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών, ενώ η διαδικασία εγγραφής θα έχει ως εξής : Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αφού έρθουν αρχικά σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας από ώρες 09:00΄–14:00΄ καθημερινά (Τηλέφωνο γραφείου 2310-388086 για τα μέλη της Ένωσης Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας και κιν. 6944898800 κ. Δραγουδάκης Αναστάσιος για τα μέλη της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης), προκειμένου για τη δήλωση συμμετοχής των παιδιών τους, θα συμπληρώνουν τα επισυναπτόμενα στην παρούσα ανακοίνωση αίτηση και υπεύθυνη δήλωση (δύο έντυπα) και στη συνεχεία θα εφοδιάζονται με βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα.


Με την ολοκλήρωση των δικαιολογητικών, θα μας αποστέλλουν αυτά (κατόπιν επικοινωνίας μας) για την αμεσότερη συγκέντρωση τους, με καταληκτική ημερομηνία την 16/07/2018. Για τη συμμετοχή θα απαιτηθεί το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ, ανά τέκνο, το οποίο θα καλύψουν οι Ενώσεις μας (εφόσον το κόστος των συνολικών αιτήσεων είναι συμβατό του φετινού προϋπολογισμού), ενώ τα παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών δε θα πληρώσουν καθόλου τη συμμετοχή.  


Διευκρινίζεται για την ιατρική βεβαίωση, ότι πρέπει να αναφέρει την κατάσταση της υγείας του παιδιού, τον εμβολιασμό του, από τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λ.π.)


Οι Ενώσεις μας, πιστές στις δεσμεύσεις τους, συνεχίζουν να παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στα μέλη τους, πάντοτε στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης και ελάφρυνσης των επιβαρυμένων οικογενειακών προϋπολογισμών τους.


Για τα Δ.Σ.


Για την Ε.Α.Κ.Μ. Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι. Γεν.Γραμματέας Καμούρας Κλ.


Για την Ε.Α.Α.Μ.Θ. Πρόεδρος Δραγουδάκης Αν. Γεν.Γραμματέας Παπαθεμελής Αγ.


 
DOWNLOAD:
Αίτηση συμμετοχής και Υπεύθυνη δήλωση


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο "Χωριό της Ειρήνης"

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμούΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network