Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην 24η Ετήσια Συνέλευση - Κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & ΘράκηςΑριθ. Πρωτ.: 09 Θεσσαλονίκη 05 Φεβρουαρίου 2018


ΘΕΜΑ : Εκπροσώπηση της Ένωσής μας στην 24η Ετήσια Συνέλευση - Κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.


Την Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αξ/κων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η 24η Ετήσια Συνέλευση – κοπή βασιλόπιτάς της, σε κατάστημα εστίασης – εστιατόριο, στην Ξάνθη ( 1ο χλμ Ξάνθης – Σταυρούπολης ).


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθωρίου κκ. Παντελεήμων, ο βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ξάνθης κ. Ζεϊμπέκ, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Μέτιος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Κατσιαμάκας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος κ. Μενεξίδης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε, από τον πρόεδρο της τοπικής ένωσης κ. Δραγουδάκη Αναστάσιο, ενημέρωση για τις συνολικές δράσεις της Ένωσης Αξ/κων Αν. Μακεδονίας & Θράκης, ενώ από τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., κ. Κατσιαμάκα Ιωάννη, πραγματοποιήθηκε συνδικαλιστική ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα, που απασχολούν την Ομοσπονδία σε κεντρικό επίπεδο. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός και η επίδοση τιμητικών πλακετών. Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής, σε όλους τους προσκεκλημένους.


Η Ένωσή μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Ψαρογιάννη Ιωάννη, το μέλος του Δ.Σ. της και μέλους του προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Κουκουφίκη Σταύρο, καθώς και από τον αντιπρόσωπό της Στοϊκούδη Νικόλαο. Στην αδελφοποιημένη Ε.Α.Α.Μ.Θ., με την οποία έχουμε εξαιρετική και αγαστή συνεργασία, ευχόμαστε καλή συνδικαλιστική χρονιά.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας στη Δ.Α. Χαλκιδικής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στον Έλληνα Παραολυμπιονίκη, συνάδερφό μας Υπαστυνόμο Β΄ Αντώνη Τσαπατάκη

Αλέξης Κούγιας, πάντα δίπλα μας, πάντα μπροστά!

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙερώνυμοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network