Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αποφοίτηση Αξιωματικών του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ., εκπαιδευτικού έτους 2016-2017Αριθ.πρωτ.:46                                          Θεσσαλονίκη 02 Δεκεμβρίου 2016


 


ΘΕΜΑ : « Αποφοίτηση Αξιωματικών, Υπηρεσιών Βόρειας Ελλάδας, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 ».


 


Στις εγκαταστάσεις της ΣχολήςΜετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε, στις 02-12-2016, η Τελετή απονομής πτυχίων στους 30 αποφοιτούντες  Αξιωματικούς, από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας, του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ), του εκπαιδευτικού έτους 2016-2017.


Στην τελετή, παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε και τη Δέηση προς τιμή των αποφοιτούντων Αξιωματικών, συνεπικουρούμενος από τον Αρχιμανδρίτη Σωφρόνιο Φάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Καλαΐτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βέροιας κ. Γεώργιος Σοφιανίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Χρήστος Σίμος, ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων κ. Αργύριος Δημόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Τουλίκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, κ. Δημήτριος Μαυρογιώργος, η Διευθύντρια Παθολογοανατομικής Κλινικής Α.Μ.Θ. Θεαγένειο κα. Αναστασία Κιζιρίδου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, κα. Μαρία Παπαϊωάννου, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αριστείδης Μπαρμπούτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Α΄ Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Α΄ Αναστάσιος Δραγουδάκης και πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κων Αν. Μακεδονίας & Θράκης με τον Οργανωτικό Γραμματέα της ένωσης, Αστυνόμο Α΄ Παναγιώτη Βασιλειάδη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας, κ. Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Βέροιας, Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, εκπρόσωποι των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών.


Ο Διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, κατά την ομιλία του και μεταξύ άλλων, επεσήμανε στους αποφοιτούντες αξιωματικούς:


«Να προχωρήσουν στην εκπλήρωση της αποστολής τους, με υπερηφάνεια, θάρρος, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και να είναι βέβαιοι ότι όχι μόνο θα πετύχουν αλλά και θα διακριθούν στον υπηρεσιακό τους στίβο. Με την πεποίθηση ότι, θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες του Σώματος και της Πολιτείας, τους συνεχάρη θερμά και τους ευχήθηκε υγεία, επιτυχή σταδιοδρομία και καλή τύχη».


Σκοπός της επαγγελματικής μετεκπαίδευσης ήταν η συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής τους μόρφωσης, η συζήτηση και ανάλυση προβλημάτων που ανέκυψαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, η έρευνα, μελέτη και ενημέρωση στα σύγχρονα και γενικότερα θέματα και προβλήματα διοίκησης προσωπικού και επιτελικού σχεδιασμού, καθώς και στα θέματα επικοινωνίας σχέσεων και σχέσεων κράτους-πολίτη, με στόχο τη δημιουργία ικανών ηγετικών στελεχών.


Η Ένωση μας εύχεται, στους νέους αποφοιτήσαντες συναδέλφους, καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο έργο τους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Πρόεδρος


ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.


Γεν. Γραμματέας


ΚΑΜΟΥΡΑΣ Κλ.


 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας κατά την ξενάγηση του Πρωθυπουργού στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης - Παράδοση διαγνωστικών τεστΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network