Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωσή μας στο 12ο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Αρ. Πρωτ.: 166/2026                           

Θεσσαλονίκη, 22  Μαΐου 2026

Θέμα: « Η Ένωσή μας στο 12ο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Θεσσαλονίκης».

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση του 12ου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, και την διεξαγωγή του Μικρού και του Μεγάλου Τελικού, στο Δημοτικό Στάδιο Πυλαίας.

Την Ένωση μας εκπροσώπησαν ο Β’ Αντιπρόεδρος, κ. Πολίτης Ιωάννης και ο Ταμίας μας, κ. Μπάμπαλης Εμμανουήλ, οι οποίοι με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση, αναδεικνύοντας την έμπρακτη υποστήριξη του Προεδρείου σε υγιείς αθλητικές πρωτοβουλίες.

Τέλος, συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι έλαβαν μέρος στην εν λόγω διοργάνωση καθώς και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Ως Ένωση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις αξίες της συναδελφικότητας, του ευ αγωνίζεσθαι και της εξωστρέφειας του Σώματος.

Το Προεδρείο της Ένωσης,

Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος

Α΄ Αντιπρόεδρος, Μουρατίδης Χαράλαμπος

Β΄ Αντιπρόεδρος, Πολίτης Ιωάννης

Γ΄ Αντιπρόεδρος, Ψαθάς Χρυσοβαλάντης

Ταμίας, Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Οργανωτικός Γραμματέας, Μπαξεβάνος Χρήστος

Εκτελεστικός Γραμματέας, Παπανικολάου Δημήτριος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Κουκουφίκης Σταύρος